Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

13 juli 2012 - Het eerste nieuwsbericht
13-7-2012
 

Vandaag het eerste nieuwsbericht op onze nieuwe website. We hopen dat er nog vele nieuwsberichten zullen volgen.

We hadden al enige tijd plannen voor het maken van een website. Eerder hebben we wel eens een gratis site gemaakt, maar nu wilden we graag een echte site. Natuurlijk is er niks mis met een website van bijvoorbeeld webklik, maar je hebt toch minder mogelijkheden. Gert Jan adviseerde ons om Gert Krab eens te vragen. We wisten al dat Gert een aantal prachtige sites heeft gemaakt. Voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt en Gert heeft de site gemaakt. We zijn erg te spreken over het resultaat. Het programma waarin je werkt is ook zeer snel en makkelijk te gebruiken.

We wilden graag een site die actief is. Zoals Gert Jan vandaag ook al schreef op zijn dagboek. Ook wij volgen een aantal sites op de voet. Een vriend van ons gaf ons het advies om ook twitter te gebruiken. Dit hadden wij ook al eens gezien op de site van duivendirect. Op twitter zullen we af en toe korte berichten zetten die u in het blok linksonder kunt zien. Onder het kopje 'Nieuws' zullen we grotere nieuwsberichten plaatsen.

Dit weekend gaan er waarschijnlijk helemaal geen duiven mee. Heel misschien nog wat oude duiven maar waarschijnlijk niet. Er gaan nog wel enkele duiven mee naar Tours volgende weekend. Die duiven zullen we dan maandag even een lapvluchtje geven.

Bekijkt u de site maar eens. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd via het contactformulier even contact opnemen. Er komen binnenkort ook nog een aantal foto's bij. Afgelopen woensdag hebben de mannen van Pigeonphotography enkele duiven van ons op de foto gezet.

Voor de liefhebbers die dit weekend wel duiven mee hebben, heel veel succes!

 

 
<<< Terug