Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

15 juli 2012 - Een rustig weekend
15-7-2012
 

Afgelopen weekend dus geen vluchten gehad. Vrijdagmiddag zagen wij al op Twitter dat de vlucht afgelast zou worden. Helaas was er niet voor iedereen duidelijkheid. Hier lag al in de planning om niet mee te doen dus voor ons maakte het niet uit.

De jongen beginnen hier nu toch echt wel beter te worden. Vanmorgen om 8 uur hebben we ze los gelaten. Om 08:30 kwamen er een paar weer, maar de koppel was toch echt ruim 50 minuten weg. Na een periode van wat ziekte bij de jongen lijken ze er nu weer bovenop te zijn. Bij de jongen hebben we al erg streng geselecteerd op gezondheid. 

Vandaag ook nog een leuk bericht van onze vriend uit Laren: Arnold Paalman. We hebben dit jaar wat duiven geruild. Arnold heeft de eerste eitjes van de kwekers opgehaald. Vandaag was daar de eerste wedvlucht in de afdeling. Arnold kreeg een jong uit Xavi x dochter Ippon voorop. Ook wij hebben een aantal mooie duiven uit Laren. Daar zit zeker wat bij voor de toekomst.

Vandaag 4 ouden naar Westerbork gehad. Deze 4 moeten het gaan doen op Tours. Morgen gaat de hele ploeg waarschijnlijk mee naar Brummen.

Onder Kweekduiven en Vliegduiven zijn nog een aantal nieuwe duiven toegevoegd. Ook zijn de stambomen nu helemaal compleet.

 
<<< Terug