Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

16 juli 2012 - Mooie dag, ondanks het slechte weer
16-7-2012
 

Wat een weer vandaag. Vanochtend was het nog prima weer. Om half 7 de jongen losgelaten om te trainen. Iets eerder dan normaal omdat we naar Brummen zouden gaan. Ze trainden goed en hebben ongeveer één uur en 20 minuten gevlogen. Vanmiddag heel ander weer dan vanochtend. De oude duiven hebben vandaag dan ook niet bij huis getraind.

Vanochtend dus richting Brummen samen met Joost Westerkamp. Het was alweer een tijdje geleden dat we op de Greenfield Stud waren. Het is dan altijd weer gezellig om even langs te komen.

Op de heenweg hebben we de duiven van Joost met de 740 van ons gelost vlak voor Eijerkamp. De 740 is de enige doffer die mee zal gaan op Tours. Joost had zijn jongen ook mee. Bij Eijerkamp ook nog even 2 van zijn overnachtduiven bekeken. Iedereen was onder de indruk. Vooral van zijn St Vincent doffer, prachtige doffer!

De hele dag dus aan de gang geweest bij Eijerkamp. Ook nog 4 duiven voor Bert Slot meegenomen. Hij had nog 4 van Loon duiven tegoed. Bert heeft de duiven vanavond opgehaald en was tevreden met de jongen. Ook wij vonden het zeker geen verkeerde jongen. Daar gaan we vast nog wel wat van horen.

Vandaag is ook onze reportage online gekomen op Pipa. Het stuk is geschreven door Jim van Ingen die er een mooi verhaal van heeft gemaakt. Klik hier voor de reportage.

 
<<< Terug