Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

4 augustus 2012 - Lommel
4-8-2012
 

De duiven zijn gelost om 07:20 in Lommel. Van ons zijn er 34 duiven mee. 1 duif meer dan vorige week. Toen moesten een paar duiven thuis blijven. In onze vereniging een 40 duiven minder dan vorige week.

Gisteravond d 2e avond van het Dicky Woodstock festival. Vanochtend er weer op tijd uit omdat de duiven dus mooi op tijd gelost werden. Op twitter de meldingen van Maarten Hakvoort even in de gaten gehouden. Even leek het er op dat het wel eens een lastige vlucht zou kunnen gaan worden. Uiteindelijk denk ik dat het meevalt, hier nu 20 vd 34 thuis (11 uur).

We klokken de eerste duif om 09:41:35. Een rechtstreekse Eijerkamp, dezelfde doffer als vorige week. Met ruime voorsprong bij ons op het hok want we moeten wel een tijdje wachten op de tweede. In de vereniging is het goed voor de 2e melding.

Later meer.

Update 11:35 uur

Bij andere liefhebbers lees ik ook dat de duiven aardig komen. Gert Jan had er 50 van de 60 en Maarten Hakvoort nog 10 vd 40. Hier op dit moment nog 8 van de 34.

Zoals Gert Jan ook al schreef komen we er in de afdeling helemaal niet aan te pas. Was van tevoren ook wel een klein beetje te verwachten.

De eerste duif van vanmorgen was weer een rechtstreekse Eijerkamp. Deze van Loon doffer was vorige week ook al onze eerste. Hieronder een foto:

 
<<< Terug