Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

5 augustus 2012 - Dicky Woodstock
5-8-2012
 

Iedereen heeft het vast al gehoord over het festival. Wij waren nog niet aanwezig toen het gebeurde maar het is behoorlijk gek gegaan. Op youtube staan enkele filmpjes waarop te zien is hoe het gebeurd. Wij stonden op het punt om weg te gaan toen Ype (ook duivenmelker) mij belde. Toen hebben we het nog even afgewacht maar later bleek dus dat alles zou worden afgelast.

Over de duiven zijn we wel aardig tevreden. Helaas nog wel 3 achter van de 34 en dat is eigenlijk 1 of 2 te veel. Maar goed, we mogen ook niet ontevreden zijn wanneer je soms kijkt hoe het bij andere liefhebbers gaat. Je hoort soms mensen die nog maar een paar jongen hebben. Wij hebben zoiets gelukkig nog nooit meegemaakt.

De uitslag was nog niet geweldig maar de eerste duif was mooi op tijd. We beginnen met een 6e tegen 524 duiven in de vereniging. Nadat Gert Jan vorige week een mooie uitslag neerzette was het deze week Wim van Dijk met 1 t/m 5 tegen 524 duiven.

Nu moeten we weer kijken naar volgende week. Het is de bedoeling om de jongen deze week op weduwschap te zetten. Even zien hoe we dat gaan doen omdat de jongen nu ook op 2 verschillende hokken zitten. Andere jaren gingen de jonge duivinnen dan naar het oude duivinnehok wat naast de jonge duiven afdeling zit.

Morgen weer een dag naar Brummen toe. Waarschijnlijk nemen we wel weer even wat duiven mee.

 
<<< Terug