Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

13 augustus 2012 - Maandag
13-8-2012
 

Vanochtend om 7 uur de jonge duivinnen los gelaten. Om 07.45 kwamen er een 3 tal terug. Maar de groep kwam pas om 08.45. Enorm lang dus. Een voordeel van het trainen vroeg in de ochtend vinden wij dat ze vaak enorm goed wegtrekken en vaak met andere groepen duiven gaan trainen.

Op dit moment vliegen de jonge doffers en verzorgt Ydo snel even de duiven bij Roy Bos. Dan kunnen we daarna thuis aan het werk. Het is een drukke week met ijs met veel markten en de fiets vierdaagse van Appelscha. Maar ook eind deze week komt onze stal weer vol met kalfjes dus die moet helemaal schoon gespoten worden. Genoeg te doen dus.

Reportage Eijerkamp

Reportage Pipa

Even wat reclame voor onze duivenvriend Marco Zandvoort! Marco kan alles maken van hout. Broedbakken, loketkasten, manden, schapjes, drinkbakhouders etc. Marco heeft bij ons de kweekren gebouwd. Deze is echt geweldig mooi geworden. Ook heeft Marco laatst een paar mooie manden voor ons gemaakt ideaal om de jonge duiven te leren drinken in de mand. Marco heeft echt oog voor een mooie afwerking.
Je kunt Marco altijd bellen voor een bestelling op 0614735062 of mailen op marcozandvoort@hotmail.nl  

Hieronder een mand van ons ook gemaakt door Marco

 
<<< Terug