Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

18 augustus 2012 - Africhting Zutphen
18-8-2012
 

Onze duiven op Zutphen werden om 08:30 gelost en om 09:12 hadden wij hier de eerste. Daarna komen ze heel vlot en binnen een paar minuten is alles weer thuis. Gaat echt hard dan.

Op dit moment zitten de jongen even in bad. Ze zitten nog samen. Na het badderen halen we de duiven weer uit elkaar. Voor je gevoel is het zondag maar het is toch echt nog zaterdag. Een dag extra deze week is ook wel even lekker.

Gisteren zoals verwacht een slechte uitslag. We beginnen met een 15e in de vereniging en met 8 van de 27 in de punten kunnen we ook niet tevreden zijn. Gelukkig wel alles weer thuis en dat was de eerste keer dit jaar, daarover wel tevreden.

Gisteren weer even een potje voetbal gespeeld op de vereniging. Team: Slot, Westerkamp, Bos tegen Team: Homma, Homma, Hoeben. Het ging behoorlijk gelijk op. Met nieuw lid Kees Hoeben hadden we ook een geen slechte keeper. Westerkamp raakte nog wel geblesseerd maar zal er volgende week vast wel weer bij zijn.

Verder vandaag nog even langs Gert Jan om schoon te maken. Het zal wel lekker warm zijn in de hokken.

Met Zlaten gaat het inmiddels ook wel weer aardig goed. Zijn stuit lijkt weer aardig hersteld te zijn. Ik weet niet of we hem dit jaar nog gaan spelen maar waarschijnlijk volgend jaar wel weer.

 

 
<<< Terug