Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

28 augustus 2012 - Dinsdag
28-8-2012
 
Vanochtend hebben de jonge duiven weer lekker getraind. Ze trekken nog steeds goed weg. Omdat we niet tevreden zijn over de prestaties van de jongen en zien dat veel duiven die overgewend zijn het niet super naar hun zin hebben besloten om ze deze week de keuze te geven om in hun oude hok te vallen. Vanochtend deden 6 doffers dit gelijk. We hopen ze via deze manier te motiveren omdat we denken dat ze super gezond zijn maar net de motivatie missen.

Elco is vanochtend samen met zijn vriendin weg gegaan voor een paar dagen naar Noordwijk. Voor de duiven maakt dit verder niet uit en ik zal in mijn laatste week dat ik thuis ben klaar te stomen voor het weekend.

Vanmiddag bezoek gehad van Toon van der Walle uit Beerta. We hadden een jonge duif van hem opgevangen. Hij speelt al een paar jaar heel erg hard op de overnachtvluchten in sector 4. We hebben even leuk over de duiven gepraat.

De oude duiven zijn vandaag met een kennis mee geweest voor een africhtingsvlucht richting Deventer. Ze kwamen vlot in 1 groep thuis. 

 
<<< Terug