Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

31 augustus 2012 - Verhuizen en inkorven
31-8-2012
 

Vandaag een drukke dag gehad. Vanochtend al vroeg er uit om Ydo zijn spullen naar Brummen te brengen. Maandag gaat hij beginnen en hij blijft dan doordeweeks op de Greenfield Stud. Op de site van Eijerkamp ook nog een mooi nieuwsbericht hierover:

Zoals u kunt zien zijn we op zoek naar Topverzorger voor onze kweekduiven. Deze verzorging werd tot voor kort o.a. gedaan door Anton Koster maar Anton heeft vorige week bij ons afscheid genomen.
Tijdelijk hebben we versterking gekregen in de persoon van Ydo Homma, één van de twee van de twee gebroeders uit Steggerda. (zie foto hierboven) Wij kennen beide broers al een hele tijd en zij hebben dit jaar ook al van zich doen spreken met prachtige prestaties.
We zijn dus heel blij met deze tijdelijke versterking en heten Ydo bij deze van harte welkom en hopelijk kan nog wat geleerd worden zodat die kennis tot nog betere prestaties gaat leiden op het eigen hok.
 
Gisteravond de oude duiven nog even naar Steenwijk gehad na hun training bij huis. Er hingen wel wat buien in de lucht en dat was ook wel wat terug te zien in de aankomsten. Vanochtend stond ook nog een africhting op de planning maar het weer was hier verschrikkelijk slecht. Er is vanochtend in 1,5 uur tijd echt veel water gevallen. Het stond blank voor de hokken. Nog de hoop gehad dat het vanmiddag wat beter zou worden maar ook dat was niet het geval. Dan maar een dag rust en vanavond de mand in voor Den Bosch.
 
Er gaan hier waarschijnlijk rond de 20 duiven mee. Zal neerkomen op dezelfde duiven als vorige week. De aangewezen gaan we straks nog even bekijken maar natuurlijk heb je dat van tevoren al wat in het hoofd.
 
Iedereen veel succes dit weekend!
 
<<< Terug