Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

2 september 2012 - Morlincourt slecht, Den Bosch goed
2-9-2012
 

Zoals de titel van dit nieuwsbericht al zegt: Morlincourt was gewoon niet goed en Den Bosch was dan wel weer super. Van Morlincourt nog 1 achterblijver, maar ze kwamen verder wel vlot en fit naar huis. Dat was ook het enige want we beginnen met een 18e in de club en daar kunnen we niet tevreden mee zijn.

Wat de oorzaak is? Ik denk persoonlijk gewoon dat we met 2 hokken een fout hebben gemaakt. Verder zou ik het niet kunnen bedenken. In 2009,2010 en 2011 hebben we goed gespeeld met de jongen dus volgend jaar het maar even anders oppakken.

De natourvlucht ging super. In ACG 8 pakken we der eerste prijs tegen 1677 duiven. Daarna kwamen de duiven ook zeer vlot. Misschien wel wat te vlot want ze hielden elkaar in de lucht. Natuurlijk telt de klok. In de Afdeling ook een mooie 9e plek tegen 15590 duiven. Dat de duiven vlot kwamen bleek ook wel uit het prijspercentage met 18 vd 19 in de punten.

Gistermiddag al afgeslagen op de vereniging. Daarna thuis de stieren gevoerd door naar het dorpsfeest van een dorp naast Steggerda. Het was behoorlijk gezellig dus het was wel half 4 vanacht. Toch om 8 uur er weer uit om de duiven te doen en daarna door naar het voetbalveld. Om kwart voor 10 aanwezig en om half 11 het veld op om een balletje te trappen. Nu even thuis en straks naar Heerenveen - Ajax. Benieuwd wat het gaat worden.

 
<<< Terug