Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

9 november 2012 - Eijerkamp VIP club
9-11-2012
 

Zoals velen misschien al hebben gezien zijn we sinds kort ook ambassadeur van de Eijerkamp jeugd VIP club. Inmiddels zijn er al een mooi aantal aanmeldingen binnen. Bij aanmelding krijgen alle jeugdleden (eerste 100) een jonge duif. Wij vinden het een geweldig initatief van de familie Eijerkamp. Voor ons was ook snel de keuze gemaakt toen we werden gevraagd om ambassadeur te worden. Via de facebook pagina is het de bedoeling om elkaar op een leuke manier te helpen.

Zoals ook op de website van Eijerkamp naar voren kwam zijn wij als beginnend liefhebbers ook altijd goed geholpen. Door veel liefhebbers uit eigen vereniging in het begin en natuurlijk de specifieke begeleiding door Ă›ltsje, Jelle en Gert Jan.

Voor mij (Elco) zijn de tentamens nu afgelopen. Ydo zit er nu middenin. Deze week is Ydo dan ook thuis om zich vollop te concentreren op school. Voor mij zat het er woensdag gelukkig op. Donderdagochtend bij Gert Jan even aan de gang geweest en daarna door naar Zutphen. Even een paar dagen aan de gang na veel leerwerk, altijd mooi! Morgen komen Bert, Lammert en Joost ook nog om te helpen.

Vandaag ook nog even de nieuwe aanwinst van de familie Eijerkamp in de handen gehad. Lady Di zoals ze ook op de site te zien is. Een geweldige jaarling duivin in de hand met een paar zeer goede prijzen. In het hok ook een prachtige duivin om te zien die helemaal gek op je is. Ze begint telkens flink te koeren. Wij hadden eerder ook een duivin die helemaal gek op je was. Een pikzwarte duivin met hier en daar wat wit. Was geen geweldige vlieger maar wel een duif waar je even voor naar het hok ging.

De bon voor de vereniging van Arnold stond ook al op een mooi bedrag zag ik.

Iedereen een goed weekend!

 
<<< Terug