Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

12 april 2013 - Vanavond inkorven voor Zutphen
12-4-2013
 

Vanavond kan er ingekorfd worden voor de africhtingsvlucht vanuit Zutphen. Zoals het nu lijkt gaan bij ons de doffers mee en houden we de duivinnen thuis. En zullen de duivinnen dinsdag ingekorfd worden op de 2e africhtingsvlucht van de afdeling. Dit is zoals het nu lijkt het kan natuurlijk ook erg snel weer veranderen. De training van de oude duiven gaat goed ze hebben er veel plezier in wat we graag zien.

Met de jonge duiven gaat het ook goed. Ze zijn nu 3x los geweest en hebben het dak verkent en enkele hebben al wat rondgevlogen. We blijven er vaak wel wat bij ivm met de roofvogel en het binnen halen is soms ook wel een beetje een ergenis. Ze moeten alles nog leren maar vanaf nu zal het allemaal wel wat beter gaan.

Marcel van Zanden heeft ook een nieuwe website. Marcel is begonnen op de overnachtvluchten en heeft vroeger altijd op de programma vluchten gespeeld. Van Marcel hebben we toen de Zoon Otto gekocht die vader is van Tyson met een 1e tegen 15.762 en een 9e tegen 15.390. Zijn website is www.vanzandenduiven.nl

We gaan proberen nu weer wat vaker nieuws op onze site te zetten. Het seizoen gaat beginnen dus er is weer veel te vertellen hoe het gaat in en rondom de hokken. Ook tijdens de vluchten gaan we weer proberen zo snel mogelijk alles op de site te zetten.

Iedereen morgen succes met de oefenvlucht.


 

 
<<< Terug