Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

14 april 2013 - Terugkijken op de oefenvlucht
14-4-2013
 

We kunnen terug kijken op een goede africhting gisteren. 1 doffer mist nog steeds maar dit was toch al een doffer waar we beide niet zoveel mee hadden. Als hij thuis gaat komen kan hij mooi als thuiskom doffer functioneren bij de volgende vluchten.

Gister waren er in de club nog best wel een paar duiven onderweg, vooral jaarlingen. Veel duiven zijn meegegaan richting het noorden door de lossing in Meppel. Opzich geen enorm groot probleem met een africhting en het goede weer van gister want duiven hebben gister genoeg mogelijkheden gehad om toch thuis te komen. We hopen dat iedereen ze vandaag goed na krijgt.

De veiling van de duiven van Leo Heremans op pipa komt eraan. We zullen hier binnenkort nog wel wat over schrijven vandaag een drukke dag.

Update 15:00

18 vd 18. Ook de laatste doffer is weer thuis. Het was niet onze favoriete doffer, maar toch mooi dat hij weer thuis is. Vandaag zou het een hele mooie dag worden. Tot nu toe valt dat wat tegen. Straks rond een uur of 5 de duivinnen er maar weer even uit.

Vandaag geen tijd gehad om de jonge duiven los te laten. Moeten ze er morgen maar weer even uit. We blijven er nu toch wel de hele tijd bij omdat ze nog maar net buiten komen. Met het gevaar van de roofvogel is het even opletten.

 
<<< Terug