Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

17 april 2013 - Wijchen
17-4-2013
 

Gisteravond 16 duivinnen mee op de trainingsvlucht Wijchen. Ze stonden er goed op dus we verwachten vandaag geen moelijkheden.

Via twitter rond half 10:

Helaas nog geen lossing in Wijchen wegens lage stratus bewolking en hardnekkige NEVEL,betreft de duiven van Afdeling Friesland dus wachten.

Inmiddels gelost om 11:30. Iedereen succes!

De eerste duivinnen zijn binnen. Op 12:39:11 (afstand: 117,980 km) de eerste 2 duivinnen geklokt. Daarna loopt het mooi door. Op dit moment zitten we op 12 vd 16. Er moeten nog een aantal jaarling duivinnen komen.

Om 14:30 moeten er nog 2 jaarling duivinnen komen. Ze hebben nog even de tijd om thuis te komen vandaag. Het is nu wel zaak om ze vandaag weer goed te laten eten om ze optimaal aan de start te brengen voor zaterdag.

Update 17:00 uur

Zonet kwam er nog een jaarling duivin uit Maldini thuis. Één van onze favorieten dus blij dat ze er weer is. Voor sommige jaarling duivinnen is het dan toch even pittig geworden. Die laatste duivin heeft toch 5 uren gevlogen. Vrijdagavond maken we de keuze welke duiven mee gaan. Het is de bedoeling om 30 te spelen op Gennep.

 

 
<<< Terug