Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

13 mei 2013 - 1e Moeskroen/Menen met de 12-796
13-5-2013
 

Afgelopen weekend won de 12-796 de eerste prijs op Menen/Moeskroen in de vereniging tegen 400 duiven. Ze had ook een mooie prijs in het ACG kunnen winnen, maar helaas verzuimde ze om snel binnen te lopen. Dat deed ze ook al eens eerder dit seizoen.

De 796 is een duivin uit Maldini x dochter Abeltje. De dochter van Abeltje hebben we via Rick Wuestenenk, een prachtige duivin. Maldini hebben we in 2011 gehaald bij Arie Dijkstra en komt uit Okidoki x Special One. Vorig jaar hebben we voor het eerst uit deze doffer gekweekt en nu dus gelijk een eerste prijswinnaar. Ook uit Nesta kweekten we al 3 eerste prijswinnaars.

Hieronder een foto van de 10-796:

Afgelopen zaterdag ook nog even bij Wilco Boltjes geweest. Wilco en Klaas hebben een aantal duiven te leen van ons gehad. Nu mochten wij hun 3-drietjes (07-333) even lenen. Een geweldige blauwe duivin die bij Wilco en Klaas zeer goed heeft gevlogen. Ze komt bij ons op een van Loon doffer te staan, mogelijk kunnen we de jongen nog spelen op de taartvluchten. 

Zondag is Ydo samen met Joost Westerkamp naar Brummen geweest. Joost heeft voor de werkzaamheden op de Greenfield Stud een aantal mooie jongen gekregen. Daar kan hij zeker wat mee.

 
<<< Terug