Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

22 juni 2013 - Tongeren, Orleans uitgesteld
22-6-2013
 

Laatste update is alweer even geleden. Afgelopen week veel drukte rondom school voor ons beide, dus even wat minder tijd voor andere dingen. Dit weekend ook dorpsfeest van Steggerda, dus ook de nodige uurtjes in de feesttent te vinden.

Vandaag dus de korte vlucht vanuit Tongeren. Gelukkig voor ons werden de duiven niet al te vroeg gelost, zodat we nog mooi de tijd hadden om alles klaar te maken. Als eerste klokken we Thiago, die vorige week ook onze eerste duif was (2e get). Daarna komen de andere duiven ook wel vlot en na Thiago klokken we er 3 tegelijk, waaronder ook Zlatan en de Vd Merwe 2.

In de vereniging worden we geklopt door Wim van Dijk en Roy Bos. Laatsgenoemde wint de 2e prijs met een kleinzoon van Nesta. Thiago wint een 5e plek tegen 231 duiven. In het ACG zal hij er ook mooi bij zitten, dus we zijn hier wel tevreden over het resultaat. Nu nog afwachten wat de duiven van de dagfond gaan doen, ook hier hebben we wel weer goede hoop op. Op Orleans hebben we 9 duivinnen en 1 doffer mee.

De uitslag van Tongeren is als volgt: 5, 10, 11, 12, 32 met 5 vd 10 (1 op 4 gerekend). In de vereniging zijn we 1e onaangewezen Vitesse geworden en 2e aangewezen. De 11-141 is eerste asduif Vitesse geworden van de vereniging. Ook de 3e,4e en 5e asduif zijn van ons.

 
<<< Terug