Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

5 augustus 2013 - Na lange afwezigheid weer een update
5-8-2013
 

Na 19 juli weer even een update voor op de site. Afgelopen weken behoorlijk druk gehad en dan schiet de site er soms even bij in. Na de klap met de jonge duiven was de motivatie ook even ver te zoeken. Nu hebben we de boel weer opgepakt en inmiddels zijn de jongen weer een keer meegeweest.

Eerder was het de bedoeling om de jongen op de natour door te spelen, aangezien we ook een lang weekend op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde zouden zijn. Dat weekend heeft Wilco Boltjes hier de duiven prima verzorgd en de oude doffers zijn toen zelfs even meegeweest. Wilco Bedankt! Omdat de afdeling dit weekend nog maar in Gennep stond hebben we besloten de jongen toch mee te geven, ging prima. Op dit moment missen we nog 1 vd 25, dus daarover wel tevreden.

De oude duiven kwamen ook goed af en onze Pirlo wint de 4e tegen 3063 duiven, ook goed voor de 1e in de vereniging en het ACG. Ook onze goede jaarling duivin 12-792 zat er weer goed bij met een 20e tegen 3063 duiven.

Op Bourges was ze ook weer onze eerste. Het was goed voor de 11e NPO, net geen TT dus. In de vereniging won ze met ruime voorsprong de eerste prijs en het is de 5e nazaat van Nesta met een eerste prijs. Op Sens, Chateauroux en Bourges was ze onze eerste duif en wint ze mooie prijzen. 

Deze week gaan we de oude en jonge duiven beide weer mee. Afgelopen weekend moesten we een aantal jonge duivinnen thuishouden omdat ze moesten leggen.

 

 
<<< Terug