Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

9 december - Update
9-12-2013
 

Weer een nieuwsbericht van onze kant. Het gaat goed met de duiven en zijn mooi door de rui heen gegaan. Elke dag maken we we de vliegers even schoon. Verder kunnen we de duiven goed verzorgen in een half uurtje per dag. Maar op zaterdagen moet er de aankomende weken nog veel gaan gebeuren. Het is zo weer half januari en de weekenden vliegen voorbij.

In de kerstvakantie komt Marco Zandvoort (www.mazati.nl) ons een 2 dagen helpen, om nog wat te gaan verbouwen in de hokken. De bedoeling is om met 8 duivinnen te vliegen waarvan de doffer altijd thuis zit. Marco maakt 8 broedvakken met een deur ervoor waar kappeletjes opzitten. Ook moet er nog een nieuwe vloer in het hok van de weduwnaars. De oude vloer bestaat uit allemaal kleine stukjes en dat maakt niet zo makkelijk schoon.

Van 29 januari tm 8 februari komen er nog een paar duiven van ons op GPS-Auctions. Enkele kinderen van onze toppers Nesta en Maldini. Januari/Februari zijn ze allemaal koppel klaar dus er kan gelijk uit gekweekt worden. Binnenkort komen ze op de foto.

Ook komen er nog een aantal andere kwekers en vliegers op de foto. We vinden het erg leuk om die foto's te hebben ook voor later.

 
<<< Terug