Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

20 december 2013 - Winterklusjes
20-12-2013
 

Voordat we half januari gaan koppelen moet er nog best wat gebeuren. Dit gaat vooral om wat timmer klussen. Zo is vandaag Bert Slot geweest om de nok van het vlieghok op te meten. Hier komt een nieuwe nok op die Bert in de kerstvakantie gaat maken. Ook komt Marco Zandvoort helpen om in de hokken nog wat te veranderen.

Het is erg handig dat ze ons helpen met het timmeren aan de hokken. Zelf zijn we niet zo technisch. Bert heeft in 2012 alle eieren van de vliegers al opgehaald in het najaar en heeft uit Zlatan en Thiago nu wat mooie duiven zitten. Vorig jaar zijn er uit het kweekhok ook regelmatig wat duiven naar Bert gegaan. Het is mooi dat we elkaar zo kunnen helpen.

Gisteren naar de club geweest voor een gezellige avond. Er waren veel leden gekomen. We hadden ook een paar goede kweekduivinnen meegenomen. Mooi om te zien hoe verschillend liefhebers naar duiven kijken. Wat vinden ze mooi en wat niet. Een paar vonden ze te klein. Maar wij zien juist graag kleine geblokte duivinnetjes. De duiven die we mee hadden waren 3 Leo Heremans duivinnen via Eijerkamp.

 
<<< Terug