Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

21 december 2013 - Stamboom beloftevolle jaarling doffer
21-12-2013
 

Op de foto de stamboom van de 13-1801749.

Een 100% Leo Heremans van de familie Eijerkamp. HIj heeft het als jonge duif nog niet geweldig gedaan maar hij zit erg goed in elkaar en voor volgend jaar verwachten we wel wat van hem.

De duiven van Leo Heremans zijn erg populair. Leo Heremans heeft in een paar jaar tijd 2x totaal verkocht. Voor de eerste verkoop kochten de Eijerkampen er al hele rondes jongen die het enorm goed gedaan hebben in de kweek en op het vlieghok. Ook bij de eerste verkoop kochten ze de Euro, Jackpot, Peter en nog een paar andere toppers. De nakweek hiervan op hun eigen hokken en bij vele anderen hokken is super goed.

Dat Leo Heremans goed met duiven kan is een feit. Maar zelf denken we dat de gemiddelde kwaliteit de 2e verkoop veel lager lag als de 1e verkoop. Het is allemaal erg commerciel aangepakt. Alles wat kon vliegen werd uit gekweekt en ook later verkocht. Maar gelukkig mag iedereen zelf bepalen wat voor duiven ze aanschaffen.

Wij zijn erg tevreden met de Leo Heremans duiven van de familie Eijerkamp. Die volgens ons er op tijd bij waren en er steeds alleen de toppers hebben gehaald.

 
<<< Terug