Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

6 januari 2014 - Foto dag
6-1-2014
 

Vandaag is PigeonPhotograpy geweest om enkele goede vliegers en kwekers op de foto te zetten. Als ze binnenkort klaar zijn zullen we ze op onze website zetten. We gaan proberen dat we tegen die tijd alle vliegers en kwekers dan weer hebben bijgewerkt op onze site.

Ook zijn er foto's gemaakt van een 4tal zomerjongen van Nesta en Maldini die binnenkort op GPS geveild gaan worden. Het zijn 2 zonen van Nesta en 2 zonen van Maldini die van 29 januari tm 8 februari online komen te staan op GPS.

Elco is afgelopen vrijdag naar Han Hoekstra geweest. Hij is terug gekomen met een prachtige Arie Dijkstra kweekduivin waar we samenkweek mee gaan doen.

Ook zijn we met Marco Zandvoort druk aan het timmeren geweest dit weekend. Bij de doffers ligt een nieuwe vloer in het hok en het extra duivinnehok is ook klaar. Marco heeft alles weer mooi gemaakt. We zijn hier heel blij mee. Zelf zijn we echt geen timmermannen dus het is wel handig om een timmerman erbij te hebben. Marco is zelf ook duivenmelker en snapt precies hoe wij het willen hebben. Binnenkort zullen we van de verbouwing wat foto's maken en op de website zetten.

 

 
<<< Terug