Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

17 januari 2014 - Dit weekend koppelen
17-1-2014
 

Voor Elco gisteren een rare dag. Hij had zijn eindgesprek van zijn halfjaar stage bij Suplacon in Emmeloord. Tijdens de heenweg heeft hij een ongeluk gekregen. Een trekker met dumper stond midden op een 80 km weg zonder verlichting en de reflectoren zaten onder de modder. De auto die voor Elco reed maakte een noodstop en daar is hij bovenop gegleden. De hele voorkant van zijn auto zit in elkaar maar het belangrijkste alleen schade aan de auto. Elco zelf had gelukkig niks behalve dat hij erg geschrokken was. In de middag had hij zijn eindgesprek wat heel erg goed ging en had zijn stage met een 9 afgerond.

De koppels staan grotendeels op papier en kunnen zondag bij elkaar. Elco heeft vandaag zijn laatste stage dag en is maandag en disndag vrij en gaat bezig alles zo snel mogelijk op de bakken te krijgen. We hebben zelf erg veel zin aan het koppelen.

De  Olympic Belg komt op een hele mooie Heremans duivin (kleindochter Euro). Uit de belg hebben we nog geen 1e prijswinnaars gekweekt. Maar toch denken we dat hij met een juiste duivin goede jongen moet kunnen geven. Zelf won hij 3x een 1e prijs in 2008. Door de Belg kwamen wij er wel achter dat je echt goede duiven nodig bent. Hij was toen met afstand de beste duif van ons hok.

 

 
<<< Terug