Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

18 januari 2014 - Feestmiddag Friese Fondclub
18-1-2014
 

Vanmiddag gaan we naar de feestmiddag van de Friese Fondclub. De feestavond van de afdeling moesten we dit jaar helaas laten schieten.

Afgelopen jaar ging het bij ons op de dagfond veel beter dan andere jaren. Voornamelijk doordat we steeds meer het soort van Arie Dijkstra terugzien op het vlieghok. Enkele duivinnen uit de duiven van Arie hebben afgelopen jaar laten zien uit het goede hout gesneden te zijn. Voor volgend jaar hebben we ook veel vertrouwen in deze duivinnen.

Met het koppelen voor de deur begint het alweer een beetje te kriebelen. Wij hebben er in ieder geval weer zin in. Op het kweekhok gaan we wel wat omkoppelen, maar ook enkele koppels zullen hetzelfde blijven. Omdat we een ploeg met late en vroege jongen hebben kunnen we altijd na de eerste 2 rondes nog omkoppelen.

De veiling op GPS begint op 29 januari en loopt tot 8 februari. Hier worden 4 doffers aangeboden uit Nesta en Maldini. Allen doffers welke klaar zijn voor de kweek. 2 doffers uit Nesta x Femke. Daarnaast 2 doffers uit Maldini x Lynn.

Allen een goed weekend toegewenst!

 
<<< Terug