Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

20 januari 2014 - Vlieg- en kweekduiven gekoppeld!
20-1-2014
 

Gisteravond samen zowel de kweekduiven als de vliegduiven gekoppeld. Je bent er toch altijd even druk mee. Eerst alle kweekduiven bij elkaar gezet en dit ging prima. Daarna de vliegduiven, dit is altijd wat lastiger met een aantal jaarling doffers.

Naar eigen gevoel weer genoeg leuke koppels gezet welke voor voldoende kwaliteit moeten kunnen zorgen. De meeste eieren van de vliegers zullen worden verdeeld onder de kopers van bonnen. Heeft u zich nog niet gemeld, dan nog graag even een berichtje.

Vandaag druk met het wennen op de vakken. Tot nu toe gaat het erg goed en we hopen morgen alles los te kunnen hebben. Ook nog enkele voedsterkoppels gezet, welke ook jongen van de kwekers mogen grootbrengen.

Komende tijd zullen we een aantal koppels specifiek toelichten, mede door de foto's welke we binnenkort zullen ontvangen.

Afgelopen zaterdag zijn we naar de feestavond van de Friese Fondclub geweest. Zeer goed geregeld en goed aan elkaar gepraat door Wiebren van Stralen, super! Ook een prachtige vleesprijs gewonnen op de vluchten.

 
<<< Terug