Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

21 januari 2014 - 2 dagen na het koppelen
21-1-2014
 

Gisteren al erg veel koppels goed op de bakken gekregen. Het hok waar we de snelle duivinnen op hebben zitten is het lastigste. De doffers hadden hier ook nog geen broedvak. Maar dat zal vandaag al wel een stuk beter gaan. De andere vliegduiven zitten bijna allemaal al los op het hok.

Op PIPA staan op dit moment onze topvliegers Tyson en Pirlo te koop. Ze staan in de veiling van Best Performers of The Netherlands. Het zijn beide 2 topvliegers en ze staan beide nog niet zo heel hoog.

Op de feestmiddag van de Friese Fond club ook nog even met Arie Dijkstra gesproken. We zijn super tevreden met de resultaten van zijn duiven bij ons de hokken. Arie gaat naar de eindrace in Africa van de One Million Dollar Race. We zijn benieuwd hoe zijn duiven hier gaan presteren. Je ziet steeds dat de Arie Dijkstra duiven het erg goed doen op eenhoksraces. Tophokken als Jan Hooymans, Gebr. Leideman en Alfons & Helmut Klaas hebben ook Arie Dijkstra duiven in de strijd. Alfons & Helmut Klaas hadden vorig jaar nog de 1e asduif op de One Million Dollar Race.We vinden het zelf ook wel leuk om te volgen. Misschien dat we nog wel een keer gaan meedoen.

 
<<< Terug