Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

3 juni 2014 - Postduiven Sport Promotie
3-6-2014
 

In Januari werden we gevraagd om een bon te schenken voor Postduiven Sport Promotie. Het verhaal leek heel erg op het plan van de PPN met hokjes bij scholen. Het idee is/was om hokjes te zetten bij kinderboerderijen. Als schenker van de bon zou je verbonden worden met een duif , er zouden webcams worden opgehangen, verschillende activiteiten, webblog etc. Ons werd dus gevraagd of we een bon hiervoor wilden schenken en we dachten hier gaan we aan mee werken. Overigens kreeg je 20% van de opbrengst van de bon terug.

Na de verkoop hoorden we er niks meer van. Ik ben laatst eens gaan kijken op de website van Postduiven Sport Promotie en daar is helemaal niks op te lezen. Wij vinden dat je als schenker toch best wel kritisch mag kijken of er wat goeds met het geld gaat gebeuren. Toen hebben we de organisator maar een berichtje gestuurd hoe het met het project stond. Zoals het nu lijkt gaat er dit jaar niks gebeuren en gaan ze volgend jaar wat organiseren ipv dit jaar wat werd geschreven.

Ook hebben we nooit meer wat gehoord over die 20%. Toen we dit bij de organisator navroegen zei hij dat bijna iedereen die 20% niet terug wilde. Toch vinden wij het raar dat hij hier maar gewoon vanuit gaat zonder het bij alle liefhebbers na te vragen. Zonder die 20% van onze bonopbrengst redden wij het natuurlijk ook wel maar het is niet erg netjes.

Wij hebben bij het project niet meer een heel goed gevoel maar hopen natuurlijk dat het in de toekomst nog een succes gaat worden. Maar de manier hoe het tot nu toe verloopt is bijzonder vreemd.

Er zijn natuurlijk ook veel mensen die altijd commentaar hebben op mensen die wat organiseren. Dat is ook niet altijd goed. Maar als je wat organiseert moet het ook goed verlopen. Theo Pander organiseerde vorig jaar voor KIKA een mega bonnenverkoop. Theo zal hier heel wat energie in gestoken hebben maar het is een succes geworden. En dan is het mooi om er aan mee te doen.

 
<<< Terug