Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

7 juni 2014 - Vluchtdag
7-6-2014
 

Gisteren op de vitesse een 15 duiven ingekorfd. De getekende duiven zijn als volgt:

1e getekende: 13-836, dochter Ippon x Michelle (Leo Heremans via Eijerkamp)
Deze jaarling duivin heeft dit jaar al een 1e prijs gepakt en meerdere kopprijzen.

2e getekende: Else, dochter Ippon x Michelle (Leo Heremans via Eijerkamp)
Deze jaarling duivin heeft vorig jaar al een 1e prijs gepakt en is dit jaar vrij constant maar nog geen enorme uitschieters. We hopen dat ze dat dit jaar nog wel laat zien. Vandaag dus een mooie kans voor haar.

Hieronder een foto van Else.Ook de 13-748 die dit jaar al een 4e Teletekst speelde op Sittard was voor ons gevoel erg mooi.

Iedereen veel succes vandaag met de vluchten.

Update 11.00

Om 9.59.21 meld zich onze eerste duif van de vitesse vlucht vanuit Tongeren. Het was de 13-748 100% Heremans via Eijerkamp. Kort gevolgd door de 13-797 rechstreeks van Arnold Paalman. De eerste duiven zitten kort op elkaar en zoals het nu lijkt spelen we een 2e en 6e in de club. De 1e prijs gaat naar Roy Bos uit Steggerda. Roy krijgt ze het hele jaar al mooi naar huis. Hij heeft 4 doffers van ons op zijn vlieghok. Nu ook vandaag weer een doffer van ons voorop die dus de 1e prijs pakt in onze club. Gefelciteerd Bos.

Het verloop van Tongeren is niet geweldig. We missen nu nog wel een paar duiven. Maar ook andere liefhebbers hier in de buurt hebben nog niet alles thuis.

Later meer.
 

 

 
<<< Terug