Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

20 oktober 2014 - Dagelijkse gang van zaken
20-10-2014
 

Op dit moment is het niet de mooiste periode om op de hokken te komen, alhoewel het ook wel weer een goed gevoel geeft wanneer de duiven goed door de rui heen komen. De duiven krijgen 3 verschillende soorten ruivoer door elkaar. 1 goede zak is ook prima, maar wij hebben hier ook wel een goed gevoel bij.

De doffers en duivinnen mogen zoveel mogelijk in de ren. Lekker in de frisse buitenlucht. Onderstaand een aantal foto's van hoe de vliegduivinnen er op dit moment bijzitten.

Twee weken geleden hebben we samen nog een bezoek gebracht aan de Greenfield Stud. Dat we succesvol zijn met de duiven van Hans en Evert-Jan Eijerkamp is natuurlijk duidelijk, daarom ook deze keer nog wat versterkingen meegenomen voor het snelle werk. Deze duiven hadden we nog tegoed voor eerder verrichte werkzaamheden. Natuurlijk was het ook weer een gezellig weerzien met Arnold, Gerard en Kees. Ook afgesproken dat Gerard hier binnenkort nog weer een keer langs komt samen met Rick. Dat zijn de extra mooie dagen in de duivensport vinden wij zelf.

De duivinnen voor volgend jaar. Moet nog wel wat uit waarschijnlijk, maar de grote selectie heeft al plaatsgevonden.

 

 
<<< Terug