Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

7 november 2014 - Bezoek van Gijs
7-11-2014
 

Zoals we een tijdje geleden al schreven kregen we bezoek van Gijs. Gijs is 14 jaar en lijkt het geweldig om met duiven te gaan beginnen. Maar eerst wilde hij graag bij verschillende duivenmelkers eens gaan kijken. Dit is natuurlijk ook heel leerzaam voor hem. Het werd een heel leuk bezoek en we hebben nu via whats app regelmatig contact met Gijs.
Ook is hij al bij Bert Slot op bezoek geweest en zal binnenkort ook nog naar andere liefhebbers gaan.

Tijdens de vergadering van de club hebben we besloten dat wanneer Gijs gaat starten hij het 1e jaar gratis kan deelnemen. Ook hebben we geinormeerd naar een PPN hokje. Dit zijn mooie hokjes om te beginnen met een paar duiven. Ook kregen we van Eppe Bodde uit Winschoten gelijk een leuk berichtje dat Gijs volgend jaar bij hem een aantal jongen kon ophalen. En ook in de buurt zou hij van iedereen wel duiven kunnen krijgen. Het gaat er om dat hij eerst gewoon een klein hokje heeft en een paar duiven en zo leert hoe hij goed zijn duiven kan verzorgen.

Op de bonnenverkoop van P.V de Pelikaan uit Oosterwolde staat nog een bon van ons. De bonnenverkoop is te vinden op www.duiven.net

 
<<< Terug