Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

20 april 2015 - Geen vroege duiven van Hapert
20-4-2015
 

Door drukte afgelopen zaterdag en het werken op de zondag nu pas tijd om even een update te plaatsen over afgelopen weekend. We vlogen Hapert en met een noord tot noordoosten wind werd het een mooie eerlijke vlucht. Met vertrouwen wederom de duiven ingekorft, maar uiteindelijk viel het resultaat ons niet heel erg mee.

Als eerste boven het hok ''Dian''. Een duif die al vaker onze eerste is geweest de afgelopen jaren, maar ook een duivin welke altijd heel slecht wil binnen lopen. Het was even wachten tot de 2e duif erbij kwam en die uiteindelijk als eerste geklokt. Daarna al snel 6 duiven boven het hok vliegen welke gelijkertijd op de klep vallen waartussen ook ''Dian'' zat.

De eerste 3 duiven op een rijtje:

1e 13-836 uit ''Ippon'' x ''Michelle''

2e 14-763 uit ''Ippon'' x ''Michelle''

3e 14-692 uit ''Awom'' x ''Heaven 865''

In de vereniging vlogen we een 11e prijs tegen 590 duiven, dus dat moet zeker beter. Het prijspercentage was wel prima met 32/42. De uitslag in Samenspel E1 was als volgt, eveneens met 32 van de 42 in de punten

Het is nog niet wat we willen, maar gezien het prijspercentage ook nog niet zorgelijk. Deze week er weer tegenaan om komend weekend er weer mooi bij te zitten op de 3e Vitessevlucht van dit seizoen.

 

 
<<< Terug