Welkom
Nieuws
Stamopbouw
Kweekduiven
Vliegduiven
Systeem
Uitslagen
Prestaties
Te koop
Contact
 
    Nieuws
 

1 juni 2015 - Quievrain en prachtig nieuws
1-6-2015
 

Dit weekend vlogen we Quievrain en het werd niet onze beste vlucht van dit jaar. In de club net bij de eerste 10 en de uitslag in het Samenspel was al helemaal niet om over naar huis te schrijven. Zo kan het de ene week dus geweldig zijn met een 2e NPO op Sens en de andere week is het niet veel soeps. Het was hier ook geen weer toen de duiven moesten vallen met regen, hagel en onweer. Gelukkig wel alles weer snel thuis.

Onze eerste was weer ''Karen'' (dochter Maldini en halzusje Ippon) welke vorige week op Sens de 2e NPO Pakte.

Op dinsdagavond werden we gebeld door Johan Blok uit Foxhol. Hij had een duif van ons opgevangen en niet de minste. Het was onze 13-748 Heremans duivin welke daar was binnen gelopen. Bijna niet te geloven. We verspeelden haar anderhalve week daarvoor, dus we hadden de hoop al opgegeven. Dus gelijk woensdag gehaald en ze zit nu gelukkig weer op eigen hok. We zijn er enorm blij mee. Ze vloog zelf natuurlijk super, maar haar dochter vloog ook al een 1e tegen 2100 duiven. Vorig jaar 2 jongen van gekweekt en dan ook al gelijk succes. We willen Johan Blok nogmaals bedanken voor het melden!

Deze week even wat minder uitgebreid nieuws dan andere weken. Druk met de laatste tentamens, dus tussendoor even snel wat schrijven.

 
<<< Terug